Aker velger Parkly

I hjertet av Fornebuporten finner vi Akerkvartalet, en moderne destinasjon som kombinerer arbeidsliv og fritid på en sømløs måte. Med ferdigstillelsen av det nye kontorbygget Aker Tech House i 2023, består Akerkvartalet av fire kontorbygg.

Norges første helelektrisk p-hus

Bogstadveien 1 P-hus åpner landets første helelektriske parkeringshus. Her kan alle lade uavhengig av biltype. Velg mellom 144 ladepunkter hvorav 16 Tesla Superchargers og 8 Destination chargers.

Time Park inngår storavtale

Thon-eide Time Park har valgt Parkly som leverandør av kamerateknologi og digitale løsninger til alle sine anlegg. I løpet av våren 2024 skal mer enn 140 parkeringsanlegg ha tatt i bruk vår teknologi.

Byutvikleren Værste i Fredrikstad

68 ulike virksomheter og over 6.000 studenter og arbeidstakere har sitt daglige virke på Værste. Området er i dag et av de aller største byutviklingsområdene på Østlandet og strategien for videre byutvikling på Værste vil pågå i ytterligere 20-30 år

Jorekstad Idrettspark på Fåberg

Jorekstad AS er bedriften som driver Jorekstad idrettspark. Her finner du badeland, idrettshall, fotballbaner, møte og serveringslokaler, treningssenter, kulturhus, frisklivssentral og overnatting.

Bilde av Nidelva en vinterdag. Bilhuset Ola Brun synlig til høyre.

Bilhuset Ola Brun forenkler parkeringen og fjerner bommene

Bilhuset Ola Brun er et sentrumsnært og mye besøkt parkeringshus i Trondheim. Det familieeide selskapet har eksistert siden 60-tallet, og er i dag drevet av daglig leder Ola Tobias Brun.

Parkly sikrer god trafikkflyt hos Bø Sommarland

Fornøyelsesparken Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark og en av Norges største turistattraksjoner for store og små. For å skape mest mulig sommerglede for de rundt 200 000 gjestene som strømmer til hver sommer, må fornøyelsesparken være fremtidsrettet og benytte seg av smarte løsninger.

Ranheim Aktivitetshall- Norges første Paraidrettssenter

Ranheim Aktivitetshall er en helt ny flerbrukshall for breddeidretten, som huser det aller første Paraidrettssenteret i Norge. Her retter de oppmerksomheten mot å legge til rette for en sømløs integrering mellom funksjonsfriske og utøvere med nedsatt funksjonsevne.

Gode parkeringsopplevelser gir bedre hotellopplevelser hos Scandic Solsiden

Scandic Solsiden ligger midt i smørøyet på Solsiden i fantastiske Trondheim. Hotellet har 155 rom med shoppingsenter, restauranter og uteliv rett utenfor døren. Scandic Solsiden har en stor parkeringsgarasje, og valgte Parkly som ny leverandør av parkeringssystem.

Selv midtvinters har Bjorli Skisenter 99% leste skilt

Flotte Bjorli Skisenter ligger mellom Gudbrandsdalen og Møre og Romsdal. De tilbyr ekte vinterglede med nedfarter for store og små, erfarne og nybegynnere. En kundevennlig parkeringsløsning var viktig for å sikre helhetlig god kundeopplevelse for alle vinterentusiaster som besøker Bjorli i sesongen.

Sennerudtoppen - 180 leiligheter og næringslokaler

Sennerudtoppen er i porteføljen til Sudrheimgruppen, og er et boligprosjekt på Sørumsand. Her bygges det 180 leiligheter og flere næringslokaler i et rolig og innbydende lokalmiljø kun ti minutters gange fra Sørumsand sentrum. Prosjektet har en fabelaktig utsikt ut over Sørumsand og nærområdet.