Referanser

Sennerudtoppen- 180 leiligheter og næringslokaler

I parkeringsanlegget som benyttes av beboere, gjester og næringsseksjonene, er det avgjørende at parkeringsløsningen er enkel i bruk for alle.

Ranheim Aktivitetshall- Norges første Paraidrettssenter

Ranheim Aktivitetshall er en helt ny flerbrukshall for breddeidretten, som huser det aller første Paraidrettssenteret i Norge. Her retter de oppmerksomheten mot å legge til rette for en sømløs integrering mellom funksjonsfriske og utøvere med nedsatt funksjonsevne.

Gode parkeringsopplevelser gir bedre hotellopplevelser hos Scandic Solsiden

Scandic Solsiden ligger midt i smørøyet på Solsiden i fantastiske Trondheim. Hotellet har 155 rom med shoppingsenter, restauranter og uteliv rett utenfor døren. Scandic Solsiden har en stor parkeringsgarasje, og valgte Parkly som ny leverandør av parkeringssystem.

Selv midtvinters har Bjorli Skisenter 99% leste skilt

Flotte Bjorli Skisenter ligger mellom Gudbrandsdalen og Møre og Romsdal. De tilbyr ekte vinterglede med nedfarter for store og små, erfarne og nybegynnere. En kundevennlig parkeringsløsning var viktig for å sikre helhetlig god kundeopplevelse for alle vinterentusiaster som besøker Bjorli i sesongen.

Bilhuset Ola Brun forenkler parkeringen og fjerner bommene

Bilhuset Ola Brun er et sentrumsnært og mye besøkt parkeringshus i Trondheim. Det familieeide selskapet har eksistert siden 60-tallet, og er i dag drevet av daglig leder Ola Tobias Brun.

Parkly sikrer god trafikkflyt hos Bø Sommarland

Fornøyelsesparken Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark og en av Norges største turistattraksjoner for store og små. For å skape mest mulig sommerglede for de rundt 200 000 gjestene som strømmer til hver sommer, må fornøyelsesparken være fremtidsrettet og benytte seg av smarte løsninger.