Lynrask leveranse på Hamar

Fra første samtale til at anlegget hos Rema 1000 Briskeby Hamar var i drift, tok det kun 9 dager.

HR, teknologi og digitalisering

Det som for to år siden skulle være en sommerjobb, endte i en fulltidsstilling som lead koordinator i Parkly.

Ledig stilling: Salgsassistent

Stillingen er besatt: Har du lyst å jobbe i et av Norges hotteste teknologi-selskaper? Vi utvikler og leverer teknologi for parkering og mobilitet i hele Norge. Vi pusher grenser og utfordrer det etablerte.

Thon og NorgesGruppen inn i Parkly

Vi fortsetter å utfordre de etablerte i parkeringsbransjen, og har nå fått inn NorgesGruppen og Olav Thon Gruppen på eiersiden.

Leveranse- og driftskoordinator søkes!

Stillingen er besatt: Har du lyst å jobbe i et av Norges hotteste teknologi-selskaper? Vi utvikler og leverer teknologi for parkering og mobilitet i hele Norge. Vi pusher grenser og utfordrer det etablerte.

Ny salgssjef i Parkly

Parkly vokser stadig, og har ansatt erfarne Trond Tornes som salgssjef. Trond har lang fartstid som både selger og salgsleder i teknologibedrifter i Norge. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i Kinly.

Slik optimaliserer dataanalyse ditt anlegg

I ulik grad har virksomheter tilgang på mengder av data, som ikke blir utnyttet i så stor grad som mulighetene tilsier. Vår kamerabaserte parkeringsløsning gjør data om til nyttig og brukervennlig informasjon.

Hakket hvassere med ny daglig leder i Parkly

Parkly fortsetter veksten, og har nå fått på plass en ny daglig leder. Vi har store ambisjoner og har virkelig begynt å få fart i det norske markedet. Det har derfor vært viktig for oss å få inn en ressurs som Stian Bang i førersetet.

CTO Erik Herje: - AI øker omsetningen

- Parkeringsbransjen har hatt veldig lite innovasjon som har hatt til hensikt å komme både parkeringsplasseier og parkerende til gode. Å få parkering til å bli en del av kundereisen er noe jeg virkelig brenner for. Det er egentlig hele grunnen til at jeg har lyst til dette, forteller Erik.

Ikke la omsetningen snø bort

Hvordan løser man utfordringen snø, rust og smuss skaper for kvaliteten på bildene som tas av parkeringskameraene? Dette har tradisjonelt sett vært et hinder for høy leserate av skilter.

Flere velger parkeringsløsning med skyteknologi og AI

Da vi startet Parkly ønsket vi å utfordre bransjen med en mer moderne plattform med kunden i fokus. Vi er derfor stolte over å nå kunne fortelle at vi har signert 14 nye anlegg på 3 måneder.

EasyPark og Parkly inngår samarbeid

Parkly og EasyPark inngår et samarbeid i det norske markedet. Dette gjør at brukerne av parkeringsplassene driftet av Parkly nå sømløst kan bruke EasyPark appen ved inn- og utkjøring.

Ny markedssjef i Parkly

Parkly vokser stadig, og har ansatt Sarah Isabella Aarøe som markedssjef. Dette er en viktig del av vår offensive vekststrategi. Sarah Isabella har utdannelse innen innovasjon og entreprenørskap og kommer fra stilling som partneransvarlig i Ålesund fotballklubb.