Vi søker systemutviklere

Plattformen vår er bygget for Azure, primært basert på C#. Den håndterer allerede flere millioner transaksjoner hver måned, og vi utvikler kontinuerlig ny funksjonalitet i og rundt kjernen vår. Teamet består av 17 høyt kvalifiserte teknologer som brenner for å bygge smartere løsninger enn konkurrentene våre.

Parkeringsteknologi til kjøpesenter

Ideen bak Parkly kom til rundt ei bålpanne på Fjellsetra i nydelige Sunnmøralpene i 2019. Rett over fire år etter, er vi leverandør av parkeringsteknologi til Norges største kjøpesenteraktør.

Norges råeste team for moderne teknologi

I hjertet av den teknologiske utviklingen, gjør vi et ambisiøst forsøk på å forme det som skal komme. Vi er midt i prosessen med å svinge sammen Norges kuleste tech-gjeng, de som skal ta den nyeste teknologien for en real tur. Et team som ikke bare omfavner, men som driver utviklingen av fremtidens teknologi.

Automatisk parkering

I takt med urbanisering og den økende etterspørselen etter parkeringsplasser, har det oppstått et behov for effektive løsninger for parkeringsadministrasjon.

Den teknologidrevne tidsalderen

Vi er et teknologidrevet selskap som har kastet oss inn i den etablerte parkeringsbransjen og utfordrer spillets regler. Med en transparent forretningsmodell, moderne teknologi og nyskapende tilnærming til parkering, har vi raskt vokst til å bli en tydelig utfordrer innen kamerabaserte parkeringsløsninger i Norge.

Endrer spillereglene

Ideen bak Parkly kom til rundt ei bålpanne på Fjellsetra i nydelige Sunnmøralpene. En grossist med en parkeringsutfordring og en teknologi-gründer med visjoner. Det var det som skulle til. I 2019 ble dermed Parkly, en tech-drevet parkeringsutfordrer en realitet.

Nominert: EY Entrepreneur Of The Year

Verdens største vekstskaperprogram. Her hedres virksomhetene – og menneskene bak – som mestrer kunsten å skape langsiktig og bærekraftig vekst.

Leveranse- og prosjektkoordinator søkes!

Har du lyst å jobbe i et av Norges hotteste teknologi-selskaper? Vi utvikler og leverer teknologi for parkering og mobilitet i hele Norge. Vi pusher grenser og utfordrer det etablerte.

Årets industrielle oppstart

- I et marked hvor innovasjon og teknologi stadig skaper nye horisonter, dukker det opp selskaper som forandrer spillets regler. Denne oppstartsbedriften har potensiale for nettopp å endre spillereglene for sin bransje.

Parkeringsnestor til Parkly

Med hele 18 års erfaring fra parkering- og eiendom, har Christian Poulsson valgt å ta sin karriere videre i Parkly.

Tre nye ansikter i Parkly

Parkly opplever en sterkt økende etterspørsel etter tjenestene i markedet. Det er ansatt tre nøkkelressurser som skal bidra til å levere gode kundeopplevelser både til nye og eksisterende kunder.

Lynrask leveranse på Hamar

Fra første samtale til at anlegget hos Rema 1000 Briskeby Hamar var i drift, tok det kun 9 dager.

HR, teknologi og digitalisering

Det som for to år siden skulle være en sommerjobb, endte i en fulltidsstilling som lead koordinator i Parkly.

Thon og NorgesGruppen inn i Parkly

Vi fortsetter å utfordre de etablerte i parkeringsbransjen, og har nå fått inn NorgesGruppen og Olav Thon Gruppen på eiersiden.

Ny salgssjef i Parkly

Parkly vokser stadig, og har ansatt erfarne Trond Tornes som salgssjef. Trond har lang fartstid som både selger og salgsleder i teknologibedrifter i Norge. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i Kinly.

Slik optimaliserer dataanalyse ditt anlegg

I ulik grad har virksomheter tilgang på mengder av data, som ikke blir utnyttet i så stor grad som mulighetene tilsier. Vår kamerabaserte parkeringsløsning gjør data om til nyttig og brukervennlig informasjon.

Hakket hvassere med ny daglig leder i Parkly

Parkly fortsetter veksten, og har nå fått på plass en ny daglig leder. Vi har store ambisjoner og har virkelig begynt å få fart i det norske markedet. Det har derfor vært viktig for oss å få inn en ressurs som Stian Bang i førersetet.

CTO Erik Herje: - AI øker omsetningen

- Parkeringsbransjen har hatt veldig lite innovasjon som har hatt til hensikt å komme både parkeringsplasseier og parkerende til gode. Å få parkering til å bli en del av kundereisen er noe jeg virkelig brenner for. Det er egentlig hele grunnen til at jeg har lyst til dette, forteller Erik.

Ikke la omsetningen snø bort

Hvordan løser man utfordringen snø, rust og smuss skaper for kvaliteten på bildene som tas av parkeringskameraene? Dette har tradisjonelt sett vært et hinder for høy leserate av skilter.

Flere velger parkeringsløsning med skyteknologi og AI

Da vi startet Parkly ønsket vi å utfordre bransjen med en mer moderne plattform med kunden i fokus. Vi er derfor stolte over å nå kunne fortelle at vi har signert 14 nye anlegg på 3 måneder.

EasyPark og Parkly inngår samarbeid

Parkly og EasyPark inngår et samarbeid i det norske markedet. Dette gjør at brukerne av parkeringsplassene driftet av Parkly nå sømløst kan bruke EasyPark appen ved inn- og utkjøring.

Ny markedssjef i Parkly

Parkly vokser stadig, og har ansatt Sarah Isabella Aarøe som markedssjef. Dette er en viktig del av vår offensive vekststrategi. Sarah Isabella har utdannelse innen innovasjon og entreprenørskap og kommer fra stilling som partneransvarlig i Ålesund fotballklubb.