Lyst til å bli med på noe kult?

Parkly er et proptech-selskap som utvikler og leverer teknologi for parkering og mobilitet. Rivende utvikling fører til spennende muligheter. Vi trenger flere hender og hoder for å gripe dem alle, og noen til å spre det glade budskap. Har du salgserfaring og teknologi-interesse? Da er det kanskje nettopp deg vi trenger.

Hva koster det?

Kamerabaserte parkeringsløsninger har historisk sett vært veldig kostbare for parkeringsplasseiere. Kostbare prismodeller finnes i dag også, men ikke her hos oss i Parkly.

Slik optimaliserer dataanalyse ditt anlegg

I ulik grad har virksomheter tilgang på mengder av data, som ikke blir utnyttet i så stor grad som mulighetene tilsier. Vår kamerabaserte parkeringsløsning gjør data om til nyttig og brukervennlig informasjon.

Hakket hvassere med ny daglig leder i Parkly

Parkly fortsetter veksten, og har nå fått på plass en ny daglig leder. Vi har store ambisjoner og har virkelig begynt å få fart i det norske markedet. Det har derfor vært viktig for oss å få inn en ressurs som Stian Bang i førersetet.

CTO Erik Herje: - AI øker omsetningen

- Parkeringsbransjen har hatt veldig lite innovasjon som har hatt til hensikt å komme både parkeringsplasseier og parkerende til gode. Å få parkering til å bli en del av kundereisen er noe jeg virkelig brenner for. Det er egentlig hele grunnen til at jeg har lyst til dette, forteller Erik.

Ikke la omsetningen snø bort

Hvordan løser man utfordringen snø, rust og smuss skaper for kvaliteten på bildene som tas av parkeringskameraene? Dette har tradisjonelt sett vært et hinder for høy leserate av skilter.

Flere velger parkeringsløsning med skyteknologi og AI

Da vi startet Parkly ønsket vi å utfordre bransjen med en mer moderne plattform med kunden i fokus. Vi er derfor stolte over å nå kunne fortelle at vi har signert 14 nye anlegg på 3 måneder.

EasyPark og Parkly inngår samarbeid

Parkly og EasyPark inngår et samarbeid i det norske markedet. Dette gjør at brukerne av parkeringsplassene driftet av Parkly nå sømløst kan bruke EasyPark appen ved inn- og utkjøring.

Ny markedssjef i Parkly

Parkly vokser stadig, og har ansatt Sarah Isabella Aarøe som markedssjef. Dette er en viktig del av vår offensive vekststrategi. Sarah Isabella har utdannelse innen innovasjon og entreprenørskap og kommer fra stilling som partneransvarlig i Ålesund fotballklubb.

Automatisk utsendelse av månedsrapport

I starten av hver måned sender vi ut månedsrapport for foregående måned. På samme tidspunkt foretar vi også utbetaling av omsetningen for din parkeringsplass.

Leier du ut faste plasser til bedrifter, privatpersoner eller begge deler?

Med Parkly slipper du manuell oppfølging og endring av skiltnummer på leietakerne sine plasser. Uavhengig om de er knyttet til et firma, eller en privatperson.

Visste du at du alltid har full oversikt i Parkly-portalen?

Vi i Parkly heier på selvbetjente løsninger som gjør hverdagen enklere og mer oversiktlig for deg som eier en parkeringsplass. Parkly-portalen er nettopp dette, både enkel og oversiktlig, og den gir deg all informasjonen du trenger i forbindelse med din parkeringsplass.

Vi tar vare på dine og kundene dine sine data

Vi behandler data og opplysninger om våre brukere med dyptfølt respekt for deres personvern. At personopplysninger blir håndtert i samsvar med gjeldende lovgivning er en selvfølge. Våre retningslinjer er å være bedre enn minstekravet som er pålagt.

Vi utvikler gjerne tjenester for- og sammen med deg

Gjennom våre relasjoner i parkerings- og eiendomsbransjen har vi gjennom flere år registrert utfordringer og muligheter innen å drifte parkeringsanlegg.