Personvern

Vi behandler data og opplysninger om våre brukere med dyptfølt respekt for deres personvern. At personopplysninger blir håndtert i samsvar med gjeldende lovgivning er en selvfølge. Vår rettninslinje er å være bedre enn minstekravet som er pålagt.

Informasjonskapsler

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å ivareta en interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den interessen er å få nettsidene våre til å fungere godt slik at du får en god brukeropplevelse. Parkly benytter ikke informasjonskapslene til å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

De fleste moderne nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Nettsiden nettvett.no forklarer hvordan du kan administrere informasjonskapsler.

Informasjonskapslene
KapselnavnBeskrivelseDatabehandler
_gaBenyttes til å skille mellom brukere ved å tildele et tilfeldig generert nummer som klientidentifikator.Google Analytics
_gatBenyttes til å redusere forespørselshastigheten – begrenser innsamlingen av data når trafikken er høy.Google Analytics
_gidBenyttes til å skille mellom brukere.Google Analytics

LinkedIn Insights tag

Vi bruker LinkedIn Insights Tag for analyse av nettsted trafikk og for å målrette annonsering basert på besøks mønster.

Parkly er behandlingsansvarlig. Databehandler er den som behandler dataene på vegne av Parkly dersom vi ikke gjør dette selv.