Betaling

Søk med registreringsnummer for å gjøre en engangsbetaling.

Betal for parkering

Registering

Få oversikt, og gjør parkering enklere med Parkly-bruker.

Registrer bruker

Innlogging

Hvis du allerede har en bruker, kan du logge rett inn.

Personvern

Vi behandler data og opplysninger om våre brukere med dyptfølt respekt for deres personvern. At personopplysninger blir håndtert i samsvar med gjeldende lovgivning er en selvfølge. Vår rettninslinje er å være bedre enn minstekravet som er pålagt.

Informasjonskapsler på parkly.no

Parkly benytter seg av såkalte informasjonskapsler for å bedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på, eller interaksjon med, en nettside legges i din nettlesers internminne.

Behandlingsgrunnlaget for dette er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 f, som tillater oss å behandle opplysninger som er nødvendig for å ivareta en interesse som veier tyngre enn hensynet til den enkeltes personvern. Den interessen er å få nettsidene våre til å fungere godt slik at du får en god brukeropplevelse. Parkly benytter ikke informasjonskapslene til å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

De fleste moderne nettlesere aksepterer informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

Nettsiden nettvett.no forklarer hvordan du kan administrere informasjonskapsler.

Informasjonskapslene
KapselnavnBeskrivelseDatabehandler
_gaBenyttes til å skille mellom brukere ved å tildele et tilfeldig generert nummer som klientidentifikator.Google Analytics
_gatBenyttes til å redusere forespørselshastigheten – begrenser innsamlingen av data når trafikken er høy.Google Analytics
_gidBenyttes til å skille mellom brukere.Google Analytics

Parkly er behandlingsansvarlig. Databehandler er den som behandler dataene på vegne av Parkly dersom vi ikke gjør dette selv.