Selv midtvinters har Bjorli Skisenter 99% leste skilt

Flotte Bjorli Skisenter ligger mellom Gudbrandsdalen og Møre og Romsdal. De tilbyr ekte vinterglede med nedfarter for store og små, erfarne og nybegynnere. En kundevennlig parkeringsløsning var viktig for å sikre helhetlig god kundeopplevelse for alle vinterentusiaster som besøker Bjorli i sesongen.

Derfor valgte de Parkly.

Vi kontaktet Parkly fordi vi fikk dem anbefalt fra andre steder som benytter dette som sin parkeringsløsning. Det var viktig for oss å finne et system som var enkelt for kundene våre å bruke. Dette har Parkly absolutt levert! – Anette Sangro  fra Bjorli Skisenter.

Bjorli Skisenter forteller at kundene nå slipper å stå i lange køer for å komme inn og ut av parkeringsplassen. Parkeringskundene kan velge mellom flere betalingsalternativer og kan også kjøpe sesongkort. I tillegg til bedre flyt er systemet enkelt å bruke, for både parkeringskundene og Bjorli Skisenter selv.

Parkly har levert et system som er svært brukervennlig både for oss som driver parkeringsplassen og kunder som benytter seg av den. Support hos Parkly er hyggelige, hjelpsomme og effektiv - noe som er en stor bonus, sier Sangro.

Parkly sikrer ikke bare bedre trafikkflyt og bedre kundeopplevelser, men gjør at Bjorli Skisenter slipper tid brukt på administrasjon av parkeringsplassen. Kombinasjonen vi i Parkly bruker av kamerateknologi og egenutviklet kunstig intelligens har gitt Bjorli Skisenter 99% avlesing av skilter, selv midt på vinteren.