Ranheim Aktivitetshall- Norges første Paraidrettssenter

Ranheim Aktivitetshall er en helt ny flerbrukshall for breddeidretten, som huser det aller første Paraidrettssenteret i Norge. Her retter de oppmerksomheten mot å legge til rette for en sømløs integrering mellom funksjonsfriske og utøvere med nedsatt funksjonsevne.

Etter noen måneder i drift vil vi absolutt anbefale Parkly. Parkly har god support når vi behøver dette.

Ranheim Idrettslag har hele 3000 medlemmer, hvor av 2600 er aktive utøvere og 30 utøvere med funksjonsnedsettelse. De aktive utøverne er aktive innen fotball, håndball, friidrett, basketball, sykkel og toppfotball. Ranheim er under stor utvikling, og et anlegg som Ranheim Aktivitetshall er bygget for å møte fremtiden med tanke på befolkningsvekst, reguleringer og behovsanalyser. Den er allerede blitt en møteplass for hele bydelen.

Hallen åpnet dørene for aktivitet mars 2022. Hele veien har det vært viktig å få til en sømløs totalopplevelse for alle parter, noe de har lykkes med. Med denne aktivitetshallen har Ranheim fått et bortimot komplett idrettsanlegg, med fotballbaner, friidrettshall, skole og barnehage i samme område.

Når Ranheim Idrettslag søkte en løsning for å regulere både utendørs- og innendørs parkeringen, var de nysgjerrige på mulighetene for billettløs parkering ved hjelp av et skiltgjenkjenningssystem (anpr system). En løsning som ved hjelp av kamera leser bilskiltene både på vei inn og ut av parkeringsplassen. 

Idrettslaget innhentet tilbud fra 3 aktører, og vurderte tilbudene som om det var en anbudsrunde med poenggivning i forhold til kostnad, teknisk løsning, kvalitet, brukervennlighet og support.

Idrettslaget valgte Parkly basert på poenggivning i egen matrise.- sier daglig leder i Ranheim Idrettslag Arne Kristian Fredriksen og fortsetter:
Ellers er Parkly Portalen (admin sidene) gode og oversiktlige i forhold til rapportering. Parkly sin egen app og at de er integrert mot EasyPark fungerer godt som betalingsmetoder for sluttbruker.

Det er også mulig for parkerende å betale for sin parkering på parkly.no uten ekstra kostnad innen 48t.

Les mer om løsningen her.

Les også hva Scandic Solsiden, Bilhuset Ola Brun, Bø Sommerland og Bjorli Skisenter har å si om vår løsning.

Vi vil gjerne høre fra deg- klikk her.