Bli Parklykunde og få full kontroll

Vi leverer parkering som en tjeneste. Ved å kombinere skiltgjenkjenning med markedets mest moderne skybaserte parkeringsplattform, gir vi deg full kontroll på din parkeringsportefølje. Vår kameraløsning passer for alle parkeringsområder, p-hus, aktivitetsparker, kjøpesenter, næringsbygg og kontorbygg hvor alle parkerende må passere en innkjøring med kamera. Utover det, er det kun tilgang til strøm som du trenger å besørge.

Vi tar hånd om alt

Drift og utvikling av parkeringsområder kan oppleves både komplekst og tidkrevende. Parkeringsforskriften skal følges, informasjonsskiltene skal være i henhold til regelverket, løsningen skal være kundevennlig, og brukerne forventer å kunne betale slik de selv ønsker det.

Skiltgjenkjenning- løsningen

Vi leverer en effektiv skiltgjenkjenningsløsning. Den inkluderer kamera, nødvendig utstyr og markedets mest moderne parkeringsplattform. På en sømløs måte samhandler kamera, plattformen og AI om å skaffe tilveie innsikt om aktiviteten og parkeringsbehovene på ditt område. Samtidig som løsningen sikrer at alle som parkerer på eiendommen, betaler det de skal. Vår dedikerte kundeservice står alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller utfordringer du og dine kunder måtte ha. I tillegg har vi et innovativt inhouse teknologi team som kontinuerlig jobber med å forbedre og utvikle løsningen vår, slik at du alltid er ett steg foran når det gjelder parkeringsforståelsen for ditt område.

Skalerbar løsning 

Vi kan hjelpe deg, uavhengig av om du driver et dedikert parkeringshus, har et område tilknyttet næringsbygg eller om du har en parkeringsplass ved et skianlegg. Vi regulerer og tilpasser pris og utstyr for ditt parkeringsområde, uansett størrelse. Sammen definerer vi forståelige produkter for brukerne, og ser på mulighetene til å øke omsetningen ved å tilby nye parkeringstjenester.   

Les også: Et av de største parkeringshusene i Trondheim valgte Parkly

Dette betaler du

Ingen liker uforutsigbare kostnader og store engangsinvesteringer. Som kunde av Parkly forholder du deg kun til en månedspris for løsningen. Prisen inkluderer alt du trenger for å regulere området ditt. I vår priskalkulator kan vi regne på ulike inntektsscenarioer for ditt anlegg, samt så å regne ut den riktige prisen for deg. 

Sammen med deg utarbeider vi prosjekteringsskisser som gir oss svar på alt du trenger av kamera, utstyr, skilter og kundeservice. På denne måten sikrer vi at du kun betaler for akkurat det du har behov for.

Parkly-AI sikrer bedre kundeopplevelser 

Billettløs parkering ved hjelp av kamerateknologi bidrar til gode kundeopplevelser, og brukerne slipper frykten for bøter og kontrollsanksjoner. Dager og perioder med snøfall, store nedbørsmengder og tilsmussede skilter kan likevel være en utfordring. Dette resulterer i redusert kundetilfredshet fra brukere som ikke finner parkeringen sin. I tillegg vil dette også redusere omsetning for parkeringsplasseier.  

Vår egenutviklede innovative maskinlæringsløsning Parkly AI reduserer markant antallet uleste skilter. Moderne maskinlæring kombinert med infrarød belysning og høy oppløsning sørger for tydelige bilder hele døgnet, hele året. Høyere leserate gir bedre kundeopplevelser og høyere omsetning for parkeringsplasseier.

Les også: Øk omsetningen med kamerabasert teknologi fra Parkly

Bærekraft i Parkly

For oss i Parkly betyr bærekraft å inkludere, utfordre det etablerte og ta bevisste valg rundt hvordan vi påvirker miljøet. Vi er opptatt av å bruke vår posisjon som teknologileverandør for å bidra til å gjøre verden til et godt sted for generasjonene som kommer etter oss.