Betaling

Søk med registreringsnummer for å gjøre en engangsbetaling.

Betal for parkering

Registering

Få oversikt, og gjør parkering enklere med Parkly-bruker.

Registrer bruker

Innlogging

Hvis du allerede har en bruker, kan du logge rett inn.

Samarbeid med Parkly

Parkly bygger på robust skyteknologi som garanterer stabile driftsforhold, høy inntjening, og forutsigbare kostnader. I Parkly vil du møte mennesker som er serviceinnstilte, fleksible, og lidenskapelig opptatt av å finne de beste løsningene.

Parkly passer for

Parkeringshus

Parkeringshus

Det tradisjonelle parkeringshuset er det mest selvsagte bruksområdet for billettløs parkering. Kjør inn, gjør det du skal, og kjør ut. Velg mellom ulike betalingsalternativ. Utleie av faste plasser, og whitelisting av egne biler og servicebiler. Full oversikt over beleggsprosent til enhver tid. Ingen bøtlegging, eller behov for parkeringsvakter. Sømløs parkering, slik parkering skal være

Åpne parkeringsplasser

Åpne parkeringsplasser

Få full kontroll på parkeringsplassen din. Se antall parkerte biler til enhver tid. Sett gratisperioder, med regler for betaling når en overstiger disse. Da unngår du at biler som ikke er der for å handle blir belastet for parkering. Sørg for at dine kunder og ansatte alltid finner parkeringsplass på området.

Kjøpesenter

Kjøpesenter

Kjøpesenter er avhengiog av at kundene har en sømløs og enkel parkering, i tilknytning til senteret. Parkly gjør det enkelt å regulere gratisperioder, og du kan koble parkerende kunder mot kundeklubber. Ingen bøtlegging, ingen automat for lapp. Bekymringsfritt og brukervennlig for kundene.

Hyttevei

Hyttevei

Mange veilag bruker bommer og postkasser. Med en kameraløsning kan kundene kjøpe årskort på passering, eller enkeltturer. Dette kan også leveres i områder uten strøm. Anlegget kan fint driftes på batteristrøm, ladet av sol eller vind. Løsningen gir oversikt over hvor mange biler som er i området.

Hotellparkering

Hotellparkering

Administrasjon av gjesteparkering med kamerabasert anlegg. Gjestene ved hotellet kan få tilbud om en digital kupong, som kan legges inn av resepsjonist eller andre ansatte ved hotellet. Gjesten kan da kjøre inn og ut av parkeringsplassen uten å tenke på parkering under oppholdet.

Flyplassparkering

Flyplassparkering

Administrer din gjesteparkering på flyplassen. Kortid og langtidsparkeringer – og prismatriser – reguleres direkte i portalen. Kjør inn – gjør det du skal - kjør ut. Valgfri betaling og ingen bøtlegging. Flyplasseier kan selv administrere whitelisting, og håndtere feil - som for eksempel kredittering av fakturaer.