Bli Parklykunde og få full kontroll

Parkly leverer en moderne skybasert parkeringsplattform som sikrer deg optimal omsetning, forutsigbare kostnader, og garantert tilgjengelighet. Plattformen gir deg som parkeringsplasseier full innsikt i, og kontroll over, parkeringsanlegget. Hos Parkly kan du delta i kundeservice, slette og endre fakturaer, avslutte parkeringer og liknende, rett fra nettleseren. Resten fikser vi.

Parker bekymringene dine hos Parkly

Drift og utvikling av parkeringsområder kan oppleves både komplekst og tidkrevende. Parkeringsforskriften skal følges, informasjonsskiltene skal være i henhold til regelverket, løsningen skal være kundevennlig, og brukerne forventer å kunne betale slik de selv ønsker det.

Vår digitale parkeringsplattform ivaretar brukernes behov, og som parkeringsplasseier kan du følge med via nettleseren. En gang per måned får du tilsendt bilag til regnskapet, og får penger på konto.

Ved å velge Parkly som leverandør av din parkeringsløsning er du sikret en partner som skaper gode parkeringsopplevelser, og reduserer intern tidsbruk.

Forutsigbare kostnader 

Ingen liker uforutsigbare kostnader og store engangsinvesteringer. Som kunde av Parkly forholder du deg kun til plattformleie med utstyr inkludert, til en avtalt fastpris.  

Sammen med deg tegner vi opp inn- og utkjøring, og avtaler fremlegging av strøm. Når dette er på plass leverer og monterer vi i Parkly kameraer, utstyr og skilter, slik at vi er klar til oppstart.  

Skalerbar løsning 

Vi kan hjelpe deg, uavhengig av om du driver et dedikert parkeringshus, har et område tilknyttet næringsbygg eller om du har en parkeringsplass ved et skianlegg. Vi regulerer og tilpasser pris og utstyr for ditt parkeringsområde, uansett størrelse. Sammen definerer vi forståelige produkter for brukerne, og ser på mulighetene til å øke omsetningen ved å tilby nye parkeringstjenester.   

Les også: Et av de største parkeringshusene i Trondheim valgte Parkly

Maskinlæring sikrer bedre kundeopplevelser 

Billettløs parkering ved hjelp av kamerateknologi bidrar til gode kundeopplevelser, og brukerne slipper frykten for bøter og kontrollsanksjoner. Dager og perioder med snøfall, store nedbørsmengder og tilsmussede skilter kan likevel være en utfordring. Dette resulterer i redusert kundetilfredshet fra brukere som ikke finner parkeringen sin. I tillegg vil dette også redusere omsetning for parkeringsplasseier.  

Vår egenutviklede innovative maskinlæringsløsning Parkly AI reduserer markant antallet uleste skilter. Moderne maskinlæring kombinert med infrarød belysning og høy oppløsning sørger for tydelige bilder hele døgnet, hele året. Høyere leserate gir bedre kundeopplevelser og høyere omsetning for parkeringsplasseier.

Les også: Øk omsetningen med kamerabasert teknologi fra Parkly

Bærekraft i Parkly

For oss i Parkly betyr bærekraft å inkludere, utfordre det etablerte og ta bevisste valg rundt hvordan vi påvirker miljøet. Vi er opptatt av å bruke vår posisjon som teknologileverandør for å bidra til å gjøre verden til et godt sted for generasjonene som kommer etter oss.