Slik fungerer det

Kjør inn, parker, kjør ut. Du trenger ikke lete etter automat eller bekymre deg for at parkeringstiden går ut. Velg selv hvordan du vil betale for parkeringen. Det enkleste er med en Parkly-bruker.

01.

Kjør inn. Et kamera leser og gjenkjenner skiltet på bilen din. På den måten vet vi hvem som eier bilen. Du trenger ikke ta billett, parkeringen starter automatisk.

02.

Parker. Ikke tenk på betaling før du skal forlate parkeringsplassen. Vi gir heller ikke bøter, så du kan ta den tiden du trenger, uten å bekymre deg for din parkering. 

03.

Kjør ut. Når du forlater parkeringsplassen, leses skiltet ditt på nytt, og parkeringen avsluttes. Vi vet dermed hvor lenge du har parkert og hvor mye du skal betale. 

04.

Betal. Vi støtter de mest vanlige formene for betaling, enten du vil betale manuelt i en automat, eller bli trukket automatisk.

Betalingsalternativer

Betal automatisk med et registrert betalingskort. Da slipper du å tenke på betaling, og du får full oversikt over alle parkeringer du har gjort hos oss.

Betal på nett innen 48 timer. Du kan betale for parkeringen etter 48 timer på nett. Gå til app.parkly.no, og tast inn registreringsnummeret ditt.

Bruk betalingsautomat. De fleste anleggene våre har parkeringsautomat. Tast inn registreringsnummeret ditt før du forlater anlegget for å betale.

Betal med faktura. Dersom du ikke benytter noen av de andre alternativene, sender vi faktura til kjøyretøyets eier.

En av markedets mest moderne plattformer for regulering av parkering

Parkly i skyen

Parkly er en skybasert plattform. For parkeringsplasseier betyr dette at en slipper lokale servere, oppgraderinger til nye versjoner, og vedlikeholdsperioder. Parkly er alltid tilgjengelig, i siste versjon, direkte fra nettleseren. For Parkly betyr dette samtidig enklere vedlikehold, slik at vi kan fokusere på å bygge enda mer ny funksjonalitet som skaper bedre kundeopplevelser.

Parkly på parkeringsplassen

Våre kameraer snakker direkte med Parkly i skyen, så parkeringsplasseier behøver ingen lokale servere eller datamaskiner. Det eneste en trenger for å komme i gang med Parkly er strøm og mulighet til å legge kabel mellom vår boks og kameraene. Vi benytter internett via 4G om det ikke er tilgjengelig nett fra parkeringsplasseier.

Kunstig intelligens

Bilskilter skades, skitnes til, dekkes av snø, fylles med klistremerker og ruster. Dårlige skilter bidrar til dårligere treffprosent og redusert omsetning. Parkly jobber sammen med akademia for å skape stadig bedre modeller for kognitive tjenester for skiltgjenkjenning.  Dette reduserer manuelt arbeid, reduserer kostnader, og sikrer kvalitet.

Selvbetjening

Parkly lar parkeringsplasseier bestemme hva en ønsker å gjøre selv, og hvilke oppgaver som utføres som en del av tjenesten. Fra portalen kan parkeringsplasseier sjekke aktive parkeringer, avslutte og slette parkeringer, kreditere fakturaer, refundere beløp trukket fra betalingskort m.m. I tillegg kan parkeringsplasseier selv velge å håndtere sluttbrukersupport.

API og deling av informasjon

Hos Parkly skal parkeringsplasseier har innsikt i egen parkeringsplass. Dette kan gjøres både via rapporter og digital innsikt i portal, samt via API. Plattformen kan integreres med parkeringsplasseiers øvrige systemer for å utveksle informasjon knyttet til f.eks. en hotellovernatting, et kjøp hos en dagligvareforretning, eller for å gi viktig statistikk.

Kontinuerlig overvåking og varsling

Tjenestetilgjengelighet er viktig for Parkly. Vi overvåker derfor alle komponenter fra plattform til hvert enkelt kamera på hver enkelt parkeringsplass. Alle våre kameraer ringer hjem hvert 10. minutt slik at vi raskt kan agere om noe skulle oppstå.