Jorekstad Idrettspark på Fåberg

Jorekstad AS er bedriften som driver Jorekstad idrettspark. Her finner du badeland, idrettshall, fotballbaner, møte og serveringslokaler, treningssenter, kulturhus, frisklivssentral og overnatting.

Aktivitet for alle

Jorekstad idrettspark er et senter for hele Lillehammer regionen, og en viktig del av den lokale kulturen og idretten. Badelandet er regionens største badeanlegg, med stort utendørs anlegg på sommeren. Jorekstad Fritidsbad er et badeland med flere basseng inne og ute. Jorekstad idrettspark ligger på Fåberg, 7 km nord for Lillehammer sentrum, 6 km fra Hunderfossen og 9 km fra Hafjell. Her finner du to parkeringsplasser tilknyttet anlegget.

Behov for inntekter

Jorekstad AS er hele tiden ute etter nye muligheter til å ta inn penger. Vi hadde et stort område som ble brukt til parkering både av våre gjester og andre. Dette området var veldig dyrt i drift for oss, sier daglig leder Terje Rønning.

Å regulere et område, kan gi gode inntekter:

Vi hadde ikke vurdert å ta parkeringsavgift før vi fikk besøk av Parkly. De ga et meget tillitsfullt inntrykk og hadde en fin væremåte. Vi sjekket ut andre konkurrerende operatører, men det var helt klart Parkly som sto frem som det beste valget.

Tids- og kostnadsbesparende

Parkly leverer alt du trenger for å regulere din parkeringsplass med kamera:  

Vi har kamera på to adskilte plasser. Driften og oppfølgingen har vært akkurat som forespeilet. Supporten står til terningkast 6. Spørsmål blir besvart veldig raskt. Trenger vi hjelp, får vi det med en gang. Det er mange som har mye å lære av servicen hos Parkly.   

For å regulere et område med kamera, trenger området være lukket og ha tilgang for strøm til kameraene:

Vi satt av litt tid til implementering og oppstart. Å bruke løsningen til Parkly er veldig lett og medfører lite arbeid for oss som driver plassen. Nærmest ingenting. Vi vil absolutt anbefale å velge Parkly til andre parkeringsanlegg, avslutter Rønning.

Foto: Bjørn Karlsen

Interessert i løsningen på ditt anlegg? Kontakt oss her.

Les mer om Jorekstad her.

Lyst å motta nyhetsbrev fra oss? Meld deg på her.