Sennerudtoppen - 180 leiligheter og næringslokaler

Sennerudtoppen er i porteføljen til Sudrheimgruppen, og er et boligprosjekt på Sørumsand. Her bygges det 180 leiligheter og flere næringslokaler i et rolig og innbydende lokalmiljø kun ti minutters gange fra Sørumsand sentrum. Prosjektet har en fabelaktig utsikt ut over Sørumsand og nærområdet.

En bærekraftig fremtid

Sudrheimgruppen er en familiebedrift med hovedkontor på Sørumsand i Viken. De investerer i bærekraftig utvikling, gjennom å satse på innovasjon rettet mot det grønne skiftet.

De spesialiserer seg innen områdene eiendomsutvikling, hotell og luftfart. Kompetansen og innsikten de besitter er viktig når de skal velge løsninger.  Løsninger som representerer miljøvennlige og bærekraftige innovasjoner for fremtiden, står høyt på listen.

Sennerudtoppen er i porteføljen til Sudrheimgruppen, og er et boligprosjekt på Sørumsand. Her bygges det 180 leiligheter og flere næringslokaler i et rolig og innbydende lokalmiljø kun ti minutters gange fra Sørumsand sentrum. Prosjektet har en fabelaktig utsikt ut over Sørumsand og nærområdet.

Vi opplever at alle brukere blir ivaretatt via denne løsningen. Brukerne slipper derfor å engste seg for parkeringsbøter.

Behov for sømløse parkeringsopplevelser

  Vi ønsket en enkel og sømløs måte å sikre gode parkeringsopplevelser for våre brukere. På Sennerudtoppen brukes parkeringsanlegget av beboere, gjester og næringsseksjonene. Det var viktig for oss å bidra til å gjøre parkeringsløsningen enkel fra brukerne, sier prosjektleder Martin Trøen, og fortsetter.

Vi ønsket å unngå en løsning som innebar at vi i etterkant ville ha behov for manuell kontroll av parkeringsbetaling i anlegget og administrasjon av adgangskontroll. Med Parkly sin løsning får vi den smidigheten vi ønsker, samtidig som vi sikrer inntektene fra korttidsparkering.

Derfor valgte vi Parkly

Etter flere runder med evaluering av alternativer falt valget på Parkly sitt kamerabaserte parkeringssystem. Hovedårsakene til at vi valgte Parkly var at den automatiske skiltavlesningen gjør at det ikke ville bli behov for manuell kontroll av parkeringsbetaling i anlegget. Og at brukerne av anlegget ikke ville ha behov for fjernkontroll, eller lignende løsninger for tilgang til anlegget, sier Martin og legger til.
Parkly har levert en kamerabasert parkeringsløsning, som registrer inn- og utkjøring i parkeringsanlegget. Brukere som eier, eller leier rettigheter til å parkere i anlegget har tilgang til en egen portal(på nett) hvor de selv enkelt kan registrere sine kjøretøy. Skilt er lett tilgjengelig på parkeringsplassen med nyttig betalingsinformasjon.

Tids- og kostnadsbesparende

Som eier av parkeringsanlegget opplever vi løsningen som tids- og kostnadsbesparende. Anlegget ruller og går av seg selv uten at vi blir involvert. Ved henvendelser fra brukere håndteres dette raskt, løsningsorientert og enkelt av Parklys egen kundeservice, avslutter Martin.
Vi vil absolutt anbefale å velge Parkly som leverandør til parkeringsanlegg!

Interessert i løsningen på ditt anlegg? Kontakt oss her.

Les mer om Sudrheimgruppen her.

Lyst å motta nyhetsbrev fra oss? Meld deg på her.