Vi søker systemutviklere

Plattformen vår er bygget for Azure, primært basert på C#. Den håndterer allerede flere millioner transaksjoner hver måned, og vi utvikler kontinuerlig ny funksjonalitet i og rundt kjernen vår. Teamet består av 17 høyt kvalifiserte teknologer som brenner for å bygge smartere løsninger enn konkurrentene våre.

Er du en dyktig systemutvikler som har lyst til å være med på en spennende reise? 

Parkly er et teknologiselskap som bygger løsninger for parkering og mobilitet. Vi har rett og slett veldig mye å gjøre i årene som kommer, og leter derfor etter 2-3 dyktige systemutviklere som ønsker å bli en del av gjengen vår. Vi er allerede en solid gjeng med fine mennesker, som alle bryr seg om hverandre. Hos oss vil du finne at det er stor takhøyde, og rom for å utfordre.  

Du vil møte kolleger med høy faglig kompetanse, og vi skal sørge for å servere deg en arbeidshverdag full av fart og spennende utfordringer. Vi har ingen planer om å sakke tempoet i årene som kommer, så vi kan love å ta deg med på en opplevelsesrik tur.   

En viktig del av hverdagen er å utforske nye digitale muligheter som kan skape konkurransefortrinn for oss, og kundene våre. Det er ikke uten grunn at Parkly er plukket ut på det Norske AI landslaget. 

Kan dette være noe for deg? I så tilfelle er det bare å sende en epost, eller ringe en av oss, så tar vi en prat. 

Tech-lead Øystein Kalvø Stephansen, 997 01 556

Teknisk arkitekt Anders Beite412 35 194

CTO Erik Herje, 926 37 600

Daglig leder Stian Bang, 907 79 400

Om Parkly 

Parkly er et teknologiselskap som bygger løsninger for økt lønnsomhet i parkeringsanlegg, og bedre brukeropplevelser for bilistene som parkerer der. Vi søker lidenskapelig etter digitale muligheter som vi kan utnytte for å utgjøre en forskjell i eiendom- og parkeringsbransjen. Vi er 17 fast ansatte og 22 konsulenter, og holder til i topp moderne kontorlokaler på Moa i Ålesund og på Lysaker i Oslo. Kundene våre er lokalisert over hele landet og spenner fra mindre eiendomsutviklere til flere av Norges største og mest spennende eiendomsaktører. 

Parkly opplever stor pågang av kunder, og har derfor doblet omsetningen flere år på rad. I 2024 sikter vi mot en omsetning på 110 millioner kroner, og målsettingen er å passere 200 millioner i 2025. På eiersiden finner du en blanding av ansatte, lokale gründere, samt store konsern som Olav Thon Gruppen og NorgesGruppen. Vi er solid finansiert, noe som skal sørge for at vi når vårt mål om å være den ledende teknologiaktøren i det norske markedet. Samtidig har vi høye vekstambisjoner, så på sikt er planen å ekspandere internasjonalt. 

Les også

Norges råeste team for moderne teknologi

Dette er skiltgjenkjenning og automatisk parkering

Norges første helelektriske p-hus