Hakket hvassere med ny daglig leder i Parkly

Parkly fortsetter veksten, og har nå fått på plass en ny daglig leder. Vi har store ambisjoner og har virkelig begynt å få fart i det norske markedet. Det har derfor vært viktig for oss å få inn en ressurs som Stian Bang i førersetet.

Stian er en seriegründer med en rekke suksesser på merittlisten. Han har startet selskaper innenfor eiendom, inkasso, software og konsulentvirksomhet for å nevne noen. Som konsulent og rådgiver har han i tillegg bred erfaring med å jobbe i grensesnittet mellom forretningsutvikling og teknologi, og kan vise til spennende oppdrag fra blant annet flyindustrien, barnehager, bank, forsikring og maritim næring. De teknologiske mulighetene er mange, og flytter seg raskt, så det krever sitt for å klare å holde tritt med utviklingen. Kompetansen han tar med seg inn i selskapet vil derfor styrke oss ytterligere. 

Stian er noe så spesielt som strukturert og kreativ på samme tid, og er alltid på jakt etter det lille ekstra.

Det er alltid mulig å være hakket hvassere. Jeg jager alltid forbedringer. Er glad i å skape nye muligheter, leke med ideer og teste ut nye løsninger. Samtidig er jeg tilhenger av struktur, og er over gjennomsnittet opptatt av detaljer. sier Stian.

Parkly er et teknologiselskap som skal utfordre den etablerte parkeringsbransjen med innovative løsninger og nye forretningsmodeller. Vi leverer en helautomatisk løsning, og har fokus på å skape gode parkeringsopplevelser, fritt for bøter og andre irriterende sanksjoner. Vi kan levere til relativt små enkle parkeringsplasser, og store komplekse anlegg med høyt trafikkvolum. Parkly er utviklet i tett samarbeid med reelle kunder, for å sikre at vi dekker alle eksisterende behov, og samtidig setter kundene i stand til å utnytte fremtidige muligheter i et spennende Proptech univers. Gjennom tett samarbeid og kontinuerlig tilbakemelding fra kundene, har vi i tillegg utviklet markedets mest brukervennlige løsning. Målsettingen vår er å tilby en tjeneste som bidrar til økt omsetning og redusert administrasjon, til markedets mest attraktive betingelser.

Selv om Parkly er et teknologiselskap, så er Stian veldig tydelig på en annen faktor som er avgjørende for suksess.

Folkene er nøkkelen, smiler Stian før han fortsetter.
Å jobbe i et selskap som skal utfordre i en etablert bransje krever sitt av teamet. At jeg og mine kolleger hver dag gleder oss til å gå på jobb, er viktig for å kunne holde trykket oppe og nå målene våre. Parallelt med å utvikle løsningen, er bevisstheten på å bygge en prestasjonskultur med god takhøyde avgjørende. Nå gleder jeg meg til å jobbe side om side med den dyktige gjengen her. Parkly er definitivt et navn å merke seg. Vi er her for røske opp i det tradisjonelle, og skape verdier for kundene våre.

Vi har siden lansering av Parkly høstet mange lovord for løsningen, så nå er tiden inne for å styrke vår satsning på salg- og markedsarbeidet. Med Stian på plass, går derfor Ola Engvik over i stillingen som salgssjef, og får dermed frigitt verdifullt tid til å fokusere på vår videre vekst. 

Jeg har over lang tid jobbet for å få grep om Østlandet, og har bodd i Oslo det siste året. Nå gleder jeg meg til å få dedikere all min tid til å få jobbe inn nye anlegg. Nå begynner det virkelig å rulle, så å få muligheten til å høste av det vi har sådd, er virkelig kjekt. Stian er en av de opprinnelige gründerne, og kjenner både selskapet og bransjen godt, så jeg gleder meg for at vi har fått med Stian på reisen, sier Ola.

Hjertelig velkommen til oss Stian. Dette blir vanvittig bra!

Stian hadde sin første dag i Parkly fredag 1. april 2022.

Sarah Isabella Aarøe

Marked- og kommunikasjonssjef