Leveranse- og prosjektkoordinator søkes!

Har du lyst å jobbe i et av Norges hotteste teknologi-selskaper? Vi utvikler og leverer teknologi for parkering og mobilitet i hele Norge. Vi pusher grenser og utfordrer det etablerte.

Er du vår nye Leveranse- og prosjektkoordinator?

Vi har bygget markedets mest modere plattform for å møte fremtidens parkeringsløsninger. Bli med oss når vi nå skaper de fremste løsninger innen mobilitet. Dette blir uten tvil en kul og lærerik opplevelse for livet.

Hvilken utdanning og erfaring du har, spiller ikke så stor rolle for oss. Det som er viktig for oss at du er strukturert, handlekraftig og til å stole på. Som leveranse- og prosjektkoordinator bidrar du til at alle våre kunder smiler og våre parkeringsanlegg leverer gode tall. Når utfordringene dukker opp, er du alltid beredt til å løse de. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har noe teknisk interesse. Når det er sagt, så kan alt læres med den rette innstillingen.

Typiske arbeidsoppgaver for deg

  • Planlegge og styre nye leveranse
  • Konfigurere nye kunder
  • Følge opp eksisterende kundeforhold 
  • Videreutvikle og optimalisere leveranser
  • Brukerstøtte og opplæring

Slik er det å jobbe med oss

Hos oss beveger vi oss fort og holder alltid i flere arbeidsoppgaver samtidig. Vi er ikke redd for å gjøre ting vi ikke har gjort før. Alle er vi ressurser som bidrar til den utviklingen og veksten som er ønsket for selskapet. Felles verdier er å ha respekt, utfordre og være tydelige med hverandre. I tillegg til å jobbe godt, er vi flinke til å ha det kjekt sammen utenfor arbeidstid. For at vi skal kunne være de beste utgavene av oss selv, er vi bevisste på balansen mellom jobb og fritid. 

Er du klar for å jobbe med morgendagens mobilitetsløsninger?

Søknad med CV og eventuelt andre relevante dokumenter sendes til synnove.rogne@parkly.no og merkes med "Leveranse- og prosjektkoordinator Parkly".

Søknadsfrist: 26. november 2023

Tiltredelse: Etter avtale

Kontorsted: Ålesund

Arbeidsomfang: 100% fast stilling

 Om du har spørsmål tilknyttet stillingen, ta kontakt med COO Synnøve Rogne på telefon 450 24 325.

I Parkly jobber vi som et team, både internt og ut mot kunde. Vi jobber sammen, lærer sammen og utvikler oss sammen. Samtidig er vi sterke til å lede prosesser og prosjekter hver for oss.

Om Parkly

Parkly er en tjeneste for innsikt i mobilitetsmønster og regulering av parkeringsplasser. Vi er opererer både som en teknologileverandør, og som en operatør som er spesialist på ANPR-løsninger.

Vi utfordrer den etablerte parkeringsbransjen med nye forretningsmodeller og innovative løsninger. Parkly leverer parkering som en tjeneste. Det innebærer å fjerne høye engangsinvesteringer, forenkle hverdagen for parkeringsplasseier, og åpne muligheten for å regulere langt flere parkeringsområder. Gjennom å utnytte teknologiske muligheter, og bruke kunstig intelligens til å automatisere arbeidsprosesser, er Parkly også markedsledende på pris.

Parkering har utviklet seg til å bli en viktig og integrert del av en reise hvor kunden i stadig større grad er opptatt av en enklere og mer smidig hverdag. Sømløse og stabile integrasjoner mellom ulike systemer og leverandører blir en nøkkel for å skape gode brukeropplevelser. Parkly er bygget med markedets mest fremtidsrettede teknologi, hvor fleksible API gjør at vi raskt kan integrere oss med andre aktører i kundens verdikjede. 


Les mer om Parkly

Bli kjent med vår daglige leder Stian Bang