Parkeringsnestor til Parkly

Med hele 18 års erfaring fra parkering- og eiendom, har Christian Poulsson valgt å ta sin karriere videre i Parkly.

Parkly er en tech-drevet utfordrer i den etablerte parkeringsbransjen. Selskapet vokser raskt og er veldig fornøyd med å kunngjøre at Christian Poulsson starter som salgssjef i Parkly. Christian er en merittert selger med hele 18 års erfaring innen parkering og eiendom, og vil være ansvarlig for vårt kontor i Oslo.

Christian har et solid rykte i bransjen, og har inngående erfaring og kunnskap om parkering. Hans omfattende nettverk innenfor eiendomsbransjen blir en nyttig tilvekst for å nå Parkly sine ambisiøse vekstmål.

Vi er svært glade for å ønske Christian Poulsson velkommen til Parkly-familien. Hans inngående kjennskap til parkerings- og eiendomsbransjen, kombinert med hans sterke salgskompetanse, vil uten tvil styrke vårt salgsteam og posisjon i markedet, sier Stian Bang, daglig leder og gründer.

Christian er kjent for å alltid sette kundenes behov først. Hans evne til å bygge sterke relasjoner og hans lidenskap for å finne de riktige løsningene til hver enkelt kunde, har gjort ham til en pålitelig ressurs for kunder gjennom hele hans karriere.

Etter noen år utenfor parkeringsbransjen kjente jeg at jeg ville tilbake. Jeg har fortsatt mye å gi i denne bransjen og jeg ville meg til Parkly fordi selskapet ser på parkering med andre øyner enn hva tradisjonelle operatører gjør. Forretningsmodellen er helt annerledes enn hva jeg tidligere har jobbet med. Noe som er veldig forfriskende, sier Christian.

Den nyansatte salgssjefen fortsetter:

Parkly er en utfordrer i parkeringsbransjen. Jeg var med å bygge opp salgsstrukturen i APCOA (tidligere Europark), og var med helt fra starten i OnePark. Dette gjør at jeg har gjort meg mange erfaringer, som jeg kan ta med meg for å bidra til vekst i Parkly. Jeg er skikkelig klar for å la markedet få et innblikk i hvor store muligheter kombinasjonen «teknologi, kunderettet forretningsmodell og de riktig folka» kan tilby markedet. Når det kommer til menneskene i Parkly, var det også noe som veide tungt for hvor jeg ville jobbe. Den gjengen her har gode verdier, skyhøyt ambisjonsnivå og de drar i samme retning. Helt klart folk som vil spille meg god, og som jeg kan spille god tilbake».

Christian ser frem til å jobbe i Parkly, og til å bidra til veksten til selskapet.

I Parkly ser jeg en unik mulighet til å videreutvikle selskapets tilstedeværelse i Oslo og gi våre kunder enestående parkerings- og eiendomstjenester. Jeg ser frem til å jobbe med det talentfulle teamet hos Parkly og bidra til å forme selskapets suksess i årene som kommer.

Christian er allerede godt i godt med arbeidet. Har du interesse av å komme i kontakt med han, gjør du det enkelt via epost og telefon: christian.poulsson@parkly.no og 908 67 133

Samarbeid med oss

Øk omsetningen med kunstig intelligens