Ny salgssjef i Parkly

Parkly vokser stadig, og har ansatt erfarne Trond Tornes som salgssjef. Trond har lang fartstid som både selger og salgsleder i teknologibedrifter i Norge. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i Kinly.

Vi har tatt konsekvensen av at ny teknologi endrer dagliglivet for nordmenn på mange områder, og bidrar til at dette også skjer innen parkering. Vi er utfordrere i bransjen, og er opptatt av å finne effektive og innovative løsninger innen billettløs parkering og mobilitet. Våre avanserte tekniske løsninger automatiserer prosesser som inngår i å drifte parkeringsanlegg, som gjør det enkelt for parkeringsplasseier å alltid ha kontroll. Vi utvikler løsninger som gir lavere kostnader og bedre utnyttelse av parkeringsanleggene for eierne. Våre løsninger gjør også at parkeringsopplevelsen blir smidigere og bedre for bilistene.

Vi ønsker at enda flere skal få muligheten til å ta i bruk våre løsninger. Derfor styrker vi salgsorganisasjonen vår ved å ansette en erfaren salgsleder med lang erfaring innenfor teknologibransjen. Gjennom de siste 25 årene har Trond Tornes levd i og med den teknologiske utviklingen i inn og utland, og vil derfor være en sterk ressurs for å tydeliggjør vår tilstedeværelse i markedet.

Det er utrolig spennende å få bli en del av Parkly, spesielt i denne fasen. Dette er et selskap som utfordrer, er i vekst, leverer innovativ teknologi og har en dyktig gjeng i teamet. Jeg ønsker å bidra til å videreutvikle porteføljen til selskapet. Det skal bli givende å få sparre med både eksisterende og kommende kunder. Sammen skal vi skape gode kundeopplevelser innenfor parkering på kort og langsikt, sier Trond
Trond 1.jpg


Vi i Parkly opplever stor vekst og interesse i markedet. Parkeringsplasseiere og forvaltere trigges av hvordan vi anvender innovativ teknologi, vår moderne plattform som gir de økt innsikt og vår banebrytende prismodell.

Trond har en interessant bakgrunn og erfaring innen relasjonssalg, ledelse og fartstid innen teknologi. En slik kombinasjon er sjelden vare. Han vil tilføre oss en kompetanse som ruster oss for videre vekst. Hjertelig velkommen til oss Trond, smiler daglig leder Stian Bang.

- Trond var på plass hos oss i Parkly 2. mai 2023.

Samarbeid med oss

Øk omsetningen med kunstig intelligens