Tre nye ansikter i Parkly

Parkly opplever en sterkt økende etterspørsel etter tjenestene i markedet. Det er ansatt tre nøkkelressurser som skal bidra til å levere gode kundeopplevelser både til nye og eksisterende kunder.

Parkly er en tech-drevet utfordrer i det etablerte parkeringsmarkedet. Selskapet vokser raskt. I løpet av to uker kunne vi ønske velkommen til Leveranse- og driftskoordinator Steinar Lied, COO Synnøve Rogne og Salgsassistent Odd Erich Rønneberg. 

Parkly leverer kamerabaserte parkeringsløsninger. En leveranse til våre kunder består kort fortalt av kamera, en Parkly-portal og at Parkly tar operatøransvaret for parkeringsområdet. Kundene våre er eiendomsutviklere, forvaltere og andre eiere av parkeringsområder som kan reguleres med kamera. For den parkerende leses bilskiltene ved inn- og utkjøring, og bilisten velger selv hvilke betalingsmåter som velges.

Synnøve Rogne ansatt som COO

I stillingen som COO vil Synnøve spille en nøkkelrolle i Parkly. Hun vil være ansvarlig for å optimalisere selskapets operative prosesser, styrke interne team, og arbeide tett med ledelsen for å utvikle og iverksette strategier som vil akselerere veksten.

Synnøve har en imponerende bakgrunn innen ledelse, salg og markedsføring, med betydelig erfaring både i B2B- og B2C-markeder. Hennes tidligere roller har spent over flere sektorer, og hun viser en evne til å levere resultater, være løsningsorientert og handlekraftig. Hun kommer fra rollen som COO i Pre Aid AS.

Parkly er svært fornøyde med å ønske Synnøve velkommen til oss. Hennes solide erfaring og ekspertise innen prosjektledelse, kundereiser, salg og markedsføring vil være viktig for selskapet. Vi ser frem til å samarbeide med henne for å oppnå våre ambisiøse mål om gode kundeopplevelser, sier daglig leder Stian Bang.

Synnøve er entusiastisk når hun omtaler sin nye rolle. 

Jeg er spent, stolt og utrolig klar for å bli en del av Parkly og ser frem til å bidra til selskapets vekst og suksess. Sammen med det dyktige teamet her, skal jeg bidra til at vi blir den parkeringsoperatøren som leverer den aller beste kundereisen både for våre kunder og parkerende. Våre kunder skal være fornøyde hver eneste dag.

Odd Erich Rønneberg ansatt som salgsassistent   

Odd Erich som selskapets nye Salgsassistent. Odd Erich har nylig fullført sin utdannelse ved Handelshøyskolen BI i Trondheim innen markedsføringsledelse, med fordypning innen salgsledelse og personlig salg.

Siden Odd Erich kommer direkte fra skolebenken kan han vise til oppdatert forståelse for moderne salgsstrategier, i tillegg til at han har lidenskap for fagområdet. Han er ivrig etter å utvikle seg videre, jobbe sammen med dyktige kolleger og bidra til å bygge selskapets suksess.

Vi jobber for å skape fremtidens parkeringsløsninger, og mener det derfor er viktig å ha med seg morgendagens ledere på laget. Som ung og nyutdannet er Odd Erich et friskt tilskudd til vårt erfarne salgsteam. Hans utdannelse og entusiasme for salg gjør ham til en verdifull tilvekst, og vi ser frem til å se hans bidrag til salgsteamet, sier Stian Bang, daglig leder. 

Odd Erich selv uttrykte sin spenning over den nye rollen og sier: 

Jeg er begeistret for å begynne min karriere her hos Parkly. Jeg er stolt av at Parkly ser på meg som en ressurs for selskapet, og gleder meg til å lære fra erfarne kolleger og til å være med på å spille våre selgere gode.

Steinar Lied ansatt som Leveranse- og driftskoordinator. 

Med sin omfattende erfaring i programvareutvikling og en vellykket karriere hos Reknes AS, har Steinar en bred forståelse for teknologiske løsninger og en dokumentert evne til å levere resultater. De siste årene har han jobbet med leveranser, etableringer og oppfølging av løsninger, noe som gjør ham til en ideell ressurs i rollen som Leveranse- og driftskoordinator hos Parkly.

Parkly ønsker Steinar hjertelig velkommen til vårt team. Han bringer til torgs en erfaring og ekspertise som vil være verdifull for selskapet, både på kort og lang sikt. Vi har økt etterspørsel og trenger flere hender til å lede etableringene som ligger klar nå og alle nye som kommer inn. Steinar er en stødig ressurs som utvider vår leveransekapasitet, sier Stian Bang, daglig leder og gründer.

Steinar er selv veldig fornøyd med sin nye rolle og sier: 

Jeg er glad for å bli en del av Parkly og ser frem til å jobbe med dyktige kolleger og bidra til at våre anlegg har en god helsetilstand. Det å være tett på driften, lytte til kunder og parkerende, samt å alltid være et skritt foran er viktige ingredienser i min hverdag her hos Parkly. 
Stian på parkeringsplass
Daglig leder og og Parkly-gründer Stian Bang er fornøyd med den positive utviklingen selskapet har om dagen.


Samarbeid med oss

Øk omsetningen med kunstig intelligens