Parkeringsteknologi til kjøpesenter

Ideen bak Parkly kom til rundt ei bålpanne på Fjellsetra i nydelige Sunnmøralpene i 2019. Rett over fire år etter, er vi leverandør av parkeringsteknologi til Norges største kjøpesenteraktør.

Parkly erstatter 11 leverandører

Norges største kjøpesenteraktør har tatt i bruk vår parkeringsteknologi. Basert på omsetning inkluderer dette også 8 av de 10 største kjøpesentrene i Norge. Vår kunde går fra å bruke 11 ulike leverandører til at all informasjon samles i en hovedløsning hos Parkly. Gjennomsnittlig parkeringstid på kjøpesenter er vesentlig lavere enn hos for eksempel flyplasser, noe som gjør kompleksiteten i løsningen mer krevende. 

Operatør og teknologileverandør

Parkly opererer både som operatør og teknologileverandør i parkeringsbransjen. Vi har anlegg fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Som operatør blir parkering levert som en tjeneste hvor alt av utstyr, administrasjon, innkreving, kundeservice og operatøransvar inngår. Kamera, en skybasert plattform og kunstig intelligens er verktøy som er i bruk for å regulere områdene. Skiltgjenkjenningsløsningen passer for alle områder som er, eller kan avgrenses. Som teknologileverandør sørger vi for at du har plattformen og all den funksjonaliteten du trenger. 

Utvikler egen teknologi

Vi i Parkly eier vår egen teknologi, og sitter derfor i førersete på utviklingen av ny funksjonalitet. Kundene våre er eiendomsutviklere, forvaltere og eiere av parkeringsområder. Vi jobber tett med kunder som NorgesGruppen, TimePark(OlavThon Gruppen), Norwegian Property, Værste og 2020park. På kundelisten finner du dermed et tverrsnitt av de ulike typene parkeringsanlegg som finnes i markedet. Plattformen vår har åpne API`er som gjør at parkering enkelt kan bli en sømløs del av den totale kundereisen. Det betyr at plattformen kan snakke med de systemene som våre kunder har fra før. Dette være seg kundeklubber, bookingsystem for hotellgjester, smarte bygg med mer. Ny funksjonalitet lanseres løpende, og utvikles basert på behov hos våre kunde. 

Kom i kontakt med oss her

Transparent forretningsmodell 

Parkly inviterer til innsyn i hva som skjer under panseret. Forretningsmodellen er transparent, som gjør at alt er synlig for våre kunder. Alle kontantstrømmer, både kostnader og inntekter. Som kunde beholder du hele omsetningen selv, både knyttet til korttid og kontraktsparkering, og betaler et månedlig beløp for løsningen. Det er utviklet en priskalkulator som raskt kan visualisere ulike scenario for nettopp dine anlegg. I Parkly Portalen har du oversikt over dine anlegg i nåtid, du kan hente ut historikk og derav lese trender. Kort fortalt gir Parkly Portalen deg fulloversikt på økonomi, aktivitet og miljøfotavtrykk i dine anlegg.

Kan endre en hel bransje

Parkly er en teknologidrevet utfordrer. Vi er alltid på jakt etter å kunne bruke mulighetene teknologien tilbyr for å løse utfordringer knyttet til parkering. Som blant annet er å redusere antall manuelle prosesser, skape sømløse overganger for parkering i kundereisen og levere bærekraftige løsninger som tar hensyn til miljø, mennesker og økonomi. Under IDC Awards 2023 mottok Parkly prisen for Året Industrielle oppstart(tom 5.driftsår), som var tydelig i sin begrunnelse:

– I et marked hvor innovasjon og teknologi stadig skaper nye horisonter, dukker det opp selskaper som forandrer spillets regler. Denne oppstartsbedriften har potensiale for nettopp å endre spillereglene for sin bransje.

redigert.jpg
Bildet er fra EY-Entrepreneur of the Year 2023 hvor Stian Bang og Parkly var nominert. Investor Anja Solevågseide, markedssjef Sarah Isabella Aarøe, daglig leder Stian Bang, CTO Erik Herje og styreleder Egil Giørtz

.....

Løsningen er i kontinuerlig utvikling. Gi oss et vink om du vil høre mer om vår løsning. Vi har lyst å høre fra deg. Er det en, eller flere funksjonaliteter du drømmer om? Du skal ikke se bort fra at de kan realiseres.

Alt er mulig med et godt samarbeid.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Les også:

Time Park inngår storavtale 

Byutvikleren Værste i Fredrikstad