Ny markedssjef i Parkly

Parkly vokser stadig, og har ansatt Sarah Isabella Aarøe som markedssjef. Dette er en viktig del av vår offensive vekststrategi. Sarah Isabella har utdannelse innen innovasjon og entreprenørskap og kommer fra stilling som partneransvarlig i Ålesund fotballklubb.

Parkeringsbransjen har tradisjonelt sett vært preget av få, men store aktører. Vi er utfordrere i bransjen, og er opptatt av å finne effektive, innovative løsninger. Markedsføring er avgjørende i dagens marked, og vi er glade for å endelig få på plass vår egen markedssjef. Arbeid med merkevarebygging og relasjonsarbeid med kunder og partnere blir en viktig del av Sarahs virke. Ikke bare skal hun arbeide med dette for oss, men hun skal også bistå våre kunder med markedsføring for å oppnå synlighet. Sarah skal være med og tilrettelegge for vår vekst i et tradisjonelt marked med moderne metoder.

Det er utrolig spennende å få bli en del av Parkly, spesielt i en så tidlig fase. Dette er et selskap i vekst med dyktige ansatte og innovativ teknologi. Jeg ønsker å bidra til å videreutvikle en positiv Parkly-kultur som følger selskapet uansett hvor du møter oss, forteller vår nye markedssjef, Sarah Isabella.

Vi i Parkly opplever stor vekst og interesse i markedet. Gjennom vår moderne plattform får parkeringsplasseiere inngående innsikt, og mulighet til å utføre flere oppgaver selv. Vi tilbyr lave faste kostnader samtidig som teknologien vår muliggjør økt av omsetning for parkeringsplasseier. Vår innovative løsning kombinerer kamerateknologi og kunstig intelligens for å sikre at flere skilt blir lest.

Sarah Isabellas kombinerte erfaring med relasjonssalg, markedsføring og engasjement var avgjørende for oss. Hun tilfører en kompetanse og erfaring som ruster oss for økt synlighet og vekst, forteller daglig leder Ola Engvik.

Sarah er på plass hos Parkly 3. januar 2022.