Ikke la omsetningen snø bort

Hvordan løser man utfordringen snø, rust og smuss skaper for kvaliteten på bildene som tas av parkeringskameraene? Dette har tradisjonelt sett vært et hinder for høy leserate av skilter.

Parkly kombinerer markedsledende kamerateknologi og vår egenutviklede kunstig intelligens for å sikre at over 99% av alle skilter blir lest, uansett årstid.

Kameraene vi bruker til skiltgjenkjenning har markedets beste leserate. I snitt leser disse kameraene alene inntil 95% av alle skilt i løpet av et år. Vi i Parkly har fra start vært opptatt av å bruke teknologi til å øke leseraten ytterligere - så nært 100% som mulig.

erik_portrett.jpg
Når vi etablerte Parkly var tanken å revolusjonere parkeringsbransjen med kunstig intelligens. Nå når vi er i drift er det kult å se at satsingen vår lever opp til målet om å gi økt bunnlinje for parkeringsplasseiere og bidra til økt kundetilfredshet. - Erik Herje, Chief Technology Officer i Parkly.

De siste prosentene 

For å øke leseraten har vi utviklet vår egen kunstige intelligens, Parkly AI. Om kameraene ikke klarer å lese av skilt med tilfredsstillende kvalitet får Parkly AI utfordringen. I dag leser Parkly AI av 8 av 10 skilt som kameraene ikke klarte å lese av med tilfredsstillende sikkerhet, ofte på grunn av snø, smuss og lignende. Med vår kombinasjon av skiltgjenkjenningskamera og egenutviklet kunstig intelligens får parkeringsplasseiere i snitt en leserate på hele 99,1%. For å kunne sikre den siste prosenten har vi også manuell håndtering av bildene. Her kan både parkeringsplasseier og vi i Parkly sjekke de siste, vanskeligste skiltene for å sikre et plettfritt resultat.

Flere skianlegg velger Parkly 

For de som driver skianlegg er det avgjørende med sømløs, enkel parkering fordi en god kundeopplevelse faktisk starter før kundene setter utfor skibakken. I høysesongen er det mange ivrige skientusiaster som skal inn og ut av parkeringsplassen til disse anleggene, og Parkly sikrer god trafikkflyt. Ikke minst sikrer vår kombinasjon av kamerateknologi og kunstig intelligens leserate på over 99% uansett årstid. Enkel parkering for kundene, høyere omsetning for parkeringsplasseier.