HR, teknologi og digitalisering

Det som for to år siden skulle være en sommerjobb, endte i en fulltidsstilling som lead koordinator i Parkly.

Sommeren 2021 ønsket Nathalie seg en jobb i tillegg til skolen. Ved et lykketreff, ble det til at Nathalie startet hos Parkly. Etter endt skolegang, åpnet det seg en mulighet for en fulltidsstilling for henne som lead koordinator.

Jeg har hatt en spennende jobb i selskapet hele veien. Når det ble mulig for meg å jobbe her fulltid et helt år, kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg. Det er utrolig interessant å få jobbe i et selskap i vekst. Selv om jeg ikke har vært aktivt inne i alle avdelingene i selskapet, så har jeg observert prosessene som er i sving. Det har vært lærerikt for meg. Parkering, skiltgjenkjenning og kamerabasert parkeringsløsninger er overraskende spennende.

Nå setter Nathalie seg på skolebenken igjen. Til høsten begynner hun på sin bachlorgrad i "HR, teknologi og digitaliseringsledelse" ved Høgskolen i Kristiania.

Jeg valgte dette studiet fordi jeg har likt å jobbe i Parkly. Med tanke på fremtiden, så er dette et fornuftig valg av meg med tanke å få tilgang på gode jobber. Det er også positivt å bidra til økt andel kvinner inn teknologiens verden. En såpass bred utdanning vil kunne gi meg mange muligheter etter endt studie.

Nathalie har vært en dyktig ressurs for selskapet den tiden hun har vært her. Det er ingen tvil om at vi ønsker henne tilbake etter endt skolegang.

Hvor jeg ender opp etter studiene er veldig vanskelig å si. Det er så mange jobber som finnes der ute, som jeg ikke har en anelse om at eksisterer. Jeg stiller med et åpent sinn og er klar for det som kommer. Parkly er helt klart en interessant arbeidsgiver for meg. Skal tro hvor selskapet står om tre år?
nathalie bilde 2.jpg
Nathalie er klar for en bachlorgrad i "HR, teknologi og digitaliseringsledelse".

Å ha en god kultur i selskapet er viktig for trivselen til de som jobber her.

Parkly-gjengen er virkelig fine folk. De er flinke og veldig opptatt av å skape gode opplevelser for kundene våre. Samtidig er de opptatt av å ta vare på hverandre og være sosiale sammen utenfor arbeidstid. Det er et skikkelig godt arbeidsmiljø.

Vi benytter anledningen til å takke Nathalie for samarbeidet, og ønske henne alt godt med studiene.Samarbeid med oss

Øk omsetningen med kunstig intelligens