EasyPark og Parkly inngår samarbeid

Parkly og EasyPark inngår et samarbeid i det norske markedet. Dette gjør at brukerne av parkeringsplassene driftet av Parkly nå sømløst kan bruke EasyPark appen ved inn- og utkjøring.

Systemet er lagt opp slik at når en godkjenner for bruk av kamerabasert parkering i EasyPark-appen, vil parkering automatisk starte ved innkjøring og avsluttes ved utkjøring.

Vi må hele tiden jobbe smart for å utvikle de mest brukervennlige løsningene til sluttkundene og Easypark er et naturlig valg for oss. De er per i dag den mest brukte appen for parkering i Norge.  Det er derfor naturlig at vi i PARKLY tilbyr dette til sluttbrukerne som ønsker å bruke EasyPark på våre parkeringsplasser, sier daglig leder Ola Engvik.

Parkly er en ny aktør i parkeringsmarkedet som har et sterkt fokus på ny teknologi og hvordan denne best kan anvendes i markedet for parkering. Vi deler en felles forståelse om viktigheten rundt kundereiser og brukervennlighet noe som gir verdi for både besøkende og som de som besitter området. Parkly oppnår i disse tider god vekst, og det er derfor gledelig at vi kan formalisere et samarbeid som jeg tror begge parter kan få glede av framover. —Stian Holst, daglig leder i EasyPark.