Årets industrielle oppstart

- I et marked hvor innovasjon og teknologi stadig skaper nye horisonter, dukker det opp selskaper som forandrer spillets regler. Denne oppstartsbedriften har potensiale for nettopp å endre spillereglene for sin bransje.

IDC Norway arrangerer hvert år en konferanse som retter sin oppmerksomhet mot alle som arbeider med å bære frem god design. Det er lagt til rette for at alt fra ingeniører og fagarbeidere til designere, markedsførere, studenter og bedriftsledere, skal kunne hente kunnskap og inspirasjon som styrker lønnsomhet, produkt og markedsposisjon.

Konferanse og awards

Etter en hel dag med påfyll var det duket for awards, og utdeling av anerkjennelse i følgende kategorier: Årets industrielle oppstart, Årets brand, Årets identitetsdesign, Bærekraftsprisen og Årets industridesignbedrift. Under konferansen ble det holdt gode innlegg fra blant annet Patagonia, Inventas, Blæst, Vard Design, Polestar og Isabelle Ringnes.

Parkly var nominert og fikk tildelt anerkjennelsen i kategorien Årets industrielle oppstart.

Kan endre spillereglene for sin bransje

Årets komité bestod av representanter fra AHO, NTNU, EGGS Design, DOGA og Next Digital. Følgende begrunnelse ble delt når Parkly ble annonsert som vinner i denne kategorien:

• I et marked hvor innovasjon og teknologi stadig skaper nye horisonter, dukker det opp selskaper som forandrer spillets regler. Denne oppstartsbedriften har potensiale for nettopp å endre spillereglene for sin bransje.

• De har gått inn i en tradisjonell bransje, med lav grad av innovasjon og ønsker å transformere opplevelsen brukere har hatt til nå.

• Deres løsning reduserer behovet for fysisk tilstedeværelse, sikrer kvalitet og automatiserer prosessene - for en smartere, mer sømløs brukeropplevelse.

• Både juryen og nominasjonskomiteen trekker frem potensialet for at denne teknologien kan overføres til andre produkter og tjenester i andre bransjer.

• Er det en oppstartsbedrift fra Sunnmøre som skal redefinere parkeringslandskapet?

Tusen takk

Det var COO Synnøve Rogne og markeds- og kommunikasjonssjef Sarah Isabella Aarøe som tok imot anerkjennelsen på vegner av selskapet. De mottok blankett, blomster, samt en sjekk pålydende 50 000,- utdelt av Sparebanken Møre. I Parkly sin takketale fra scenen sa Sarah Isabella følgende:

Denne anerkjennelsen er en hyllest til dedikasjonen og talentet til hver enkelt av våre dyktige kolleger. Vi startet denne reisen med en drøm om å utfordre parkeringsbransjen med teknologi. Det er utrolig forfriskende å se drømmen begynner å bli virkelighet.

Det var ikke bare de ansatte som fikk en æren for denne anerkjennelsen.

Vi vil også takke våre samarbeidspartnere, kunder, investorer og heiagjeng som har hatt troa på oss gjennom denne reisen. Deres tilbakemeldinger og støtte har vært uvurderlig for vår utvikling. Vi har akkurat begynt, så her er det bare å henge på. En ekstra high-five til gründerne Stian BangErik Herje og Egil Giørtz som både så, skapte og valgte å gripe muligheten i parkeringsbransjen. Tusen takk!

Vi tar denne anerkjennelsen som en forpliktelse til å fortsette å levere høy kvalitet, utfordre og innovere! 

idc_ dsarah og synnøve og stigrune.JPG
Markedssjef Sarah Isabella Aarøe, COO Synnøve Rogne og Stig Rune Sæthre, seniorrådgiver næringsliv i Sparebanken Møre.Samarbeid med oss

Øk omsetningen med kunstig intelligens