Visste du at du alltid har full oversikt i Parkly-portalen?

Vi i Parkly heier på selvbetjente løsninger som gjør hverdagen enklere og mer oversiktlig for deg som eier en parkeringsplass. Parkly-portalen er nettopp dette, både enkel og oversiktlig, og den gir deg all informasjonen du trenger i forbindelse med din parkeringsplass.

Du som parkeringsplasseier kan administrere faste plasser, hviteliste biler og ha full oversikt over pågående og gjennomførte parkeringer på din parkeringsplass. Du kan se i sanntid hvor mange som står parkert, og selvfølgelig oversikt over dagens omsetning. Du kan se historikk på både parkeringer, fakturaer og omsetning, og du kan også se hvilke betalingsmetoder dine kunder foretrekker.  
 
Dersom en parkering ikke skal betales, kan du enkelt slette parkeringen eller kreditere fakturaen som sluttkunde har mottatt. Du kan også refundere betalinger som er utført med bankkort, slik at sluttkunde får refundert pengene direkte til sin konto. 
 
I Portalen kan du også laste ned måneds- og årsrapport.  
 
Har du ikke fått tilgang til Portalen ennå? Ta kontakt med oss, så gir vi deg tilgang, og en enkel gjennomgang av funksjonene.
 
Under ser du en illustrasjon fra åpningssiden du som eier får opp i Parkly-portalen:

Plattformbilde Parkly-portalen. 2.png