Lyst til å bli med på noe kult?

Parkly er et proptech-selskap som utvikler og leverer teknologi for parkering og mobilitet. Rivende utvikling fører til spennende muligheter. Vi trenger flere hender og hoder for å gripe dem alle, og noen til å spre det glade budskap. Har du salgserfaring og teknologi-interesse? Da er det kanskje nettopp deg vi trenger.

Er du vår nye teknisk selger?

Vi har bygget markedets mest modere plattform for å møte fremtiden. Mulighetene som både kan gripes og skapes innen mobilitet og parkering er mange. Dette må hele Norges befolkning få vite om.

Vil du være med å skape morgendagens kuleste løsninger innen mobilitet? Da er denne unike muligheten som skapt for deg.

Hvem er du?

  • Du har god erfaring med B2B-salg
  • Har stor interessere for teknologi
  • Ønsker å bidra til vekst i et innovativt proptech-selskap
  • Relasjonskaper
  • Fleksibel

En arbeidsdag for deg

Som teknisk selger vil du jobbe tett med kolleger innen salg, drift og utvikling. Du trigges av å fronte innovativ teknologi. Du gjennomfører gode salgsmøter både på Teams og fysisk. Løsningene du selger er en kombinasjon av kamerateknologi, elbil-lading, kunstig intelligens, prosjektering av anlegg, en skybasert plattform og en banebrytende forretningsmodell. Du er på befaringer over hele landet. Du jobber detaljert med spesifikke oppgaver, samtidig som du løfter blikket og ser de lange linjene. 

Utover dette påvirker du selv i stor grad hvordan din hverdag ser ut. Vi er inne i en offensiv vekstperiode som gjør at spennende og nye oppgaver skapes kontinuerlig. Dette gjør at du hele tiden vil lære noe nytt. Du rapporterer til Salg- og markedssjef.

Du vil ha base på hovedkontoret i vakre Ålesund. Når det er sagt, kan store deler av jobben gjøres akkurat der du befinner deg så lenge du har tilgang til nett.

Slik er det å jobbe med oss

Vi vet at det mest avgjørende for å lykkes, er å ha med de rette folkene. Vi har høyt tempo og løser krevende arbeidsoppgaver. Det er avgjørende for oss at miksen av mennesker funker sammen. Vi er ikke redd for å gjøre ting vi ikke har gjort før. Vi kjører med klampen i bånn, samtidig som vi holder en stødig fot på bremsen for å ha kontroll i alle prosesser vi står i. Vi er avhengig av at alle våre ansatte er ressurser som bidrar til den utviklingen og veksten som vi ønsker. Derfor er det viktig for oss at vi deler felles verdier om å ha respekt, utfordre og være tydelige med hverandre. I tillegg til å jobbe godt, er vi flinke til å ha det kjekt sammen utenfor arbeidstid. For at vi skal kunne være de beste utgavene av oss selv, er det viktig med balanse mellom jobb og fritid. 

Er du klar for å selge morgendagens mobilitetsløsninger?

Ta gjerne kontakt med vår Salg- og Markedssjef Sarah Isabella Aarøe på telefon 975 83 822 om du er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss, eller har andre spørsmål.

Søknad med CV og eventuelt andre relevante dokumenter sendes til sarah@parkly.no og merkes med "Teknisk selger Parkly".

Søknadsfrist: Vi vurderer søknadene fortløpende.

Tiltredelse: Snarest 

I Parkly jobber vi som et team, både internt og ut mot kunde. Vi jobber sammen, lærer sammen og utvikler oss sammen. Samtidig er vi sterke til å lede prosesser og prosjekter hver for oss.

Om Parkly

Parkly er en tjeneste for innsikt i mobilitetsmønster og regulering av parkeringsplasser. Vi er opererer både som en teknologileverandør, og som en operatør som er spesialister på ANPR-løsninger.

Vår målsetting er å utfordre den etablerte parkeringsbransjen med nye forretningsmodeller og innovative løsninger. Parkly leverer parkering som en tjeneste. Det innebærer å fjerne høye engangsinvesteringer, forenkle hverdagen for parkeringsplasseier, og åpne muligheten for å regulere langt flere parkeringsplasser. Gjennom å utnytte teknologiske muligheter, og bruke kunstig intelligens til å automatisere arbeidsprosesser, er Parkly også markedsledende på pris.

Parkering har utviklet seg til å bli en viktig og integrert del av en reise hvor kunden i stadig større grad er opptatt av en enklere og mer smidig hverdag. Sømløse og stabile integrasjoner mellom ulike systemer og leverandører blir en nøkkel for å skape gode brukeropplevelser. Parkly er bygget med markedets mest fremtidsrettede teknologi, hvor fleksible API gjør at vi raskt kan integrere oss med andre aktører i kundens verdikjede. 


Les mer om Parkly

Bli kjent med vår daglige leder Stian Bang