Ledig stilling: Salgsassistent

Stillingen er besatt: Har du lyst å jobbe i et av Norges hotteste teknologi-selskaper? Vi utvikler og leverer teknologi for parkering og mobilitet i hele Norge. Vi pusher grenser og utfordrer det etablerte.

Er du vår nye salgsassistent?

Vi har bygget markedets mest moderne plattform for å møte fremtidens parkeringsløsninger. Bli med oss når vi nå skaper de fremste løsninger innen mobilitet. Dette blir uten tvil en kul og lærerik erfaring.

Hvilken utdanning og erfaring du har, spiller ikke så stor rolle for oss. Det som er viktig for oss er at du er strukturert, handlekraftig og til å stole på. Alt av arbeidsoppgaver kan læres om du har den rette innstillingen.

Som salgsassisten er du en viktig støtte for våre selgere og salgsarbeidet som utføres i Parkly. Du er god til å samarbeide, flink til å jobbe godt på egenhånd, samt så er du hyggelig å være sammen med.

Typiske arbeidsoppgaver for deg i dag

  • Utarbeide leadslister ved bruk av digitale verktøy
  • Bistå våre selgere i hverdagen
  • Backoffice arbeid
  • Planlegge og koordinere salgsmøter for selgerne
  • Superbruker i vår CRM

Selskapet er i kontinuerlig vekst, som gjør at det vil være store utviklingsmuligheter i denne stillingen. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Slik er det å jobbe med oss

Hos oss beveger vi oss fort og holder alltid i flere arbeidsoppgaver samtidig. Vi er ikke redd for å gjøre ting vi ikke har gjort før. Alle er vi ressurser som bidrar til den utviklingen og veksten som er ønsket for selskapet. Felles verdier er å ha respekt, utfordre og være tydelige med hverandre. I tillegg til å jobbe godt, er vi flinke til å ha det kjekt sammen utenfor arbeidstid. For at vi skal kunne være de beste utgavene av oss selv, er vi bevisste på balansen mellom jobb og fritid. 

Er du klar for å jobbe med morgendagens mobilitetsløsninger?

Søknad med CV og eventuelt andre relevante dokumenter sendes til sarah@parkly.no og merkes med "Parkly- Salgsassistent".

Søknadsfrist: senest 27. juni 2023, vi vurderer søknader løpende

Tiltredelse: Snarest 

Kontorsted: Ålesund

Arbeidsomfang: 100% fast stilling

Ta gjerne kontakt med salg- og markedssjef Sarah Isabella Aarøe på telefon 975 83 822 om du har spørsmål tilknyttet stillingen.

I Parkly jobber vi som et team, både internt og ut mot kunde. Vi jobber sammen, lærer sammen og utvikler oss sammen. Samtidig er vi sterke til å lede prosesser og prosjekter hver for oss.

Om Parkly

Parkly er en tjeneste for innsikt i mobilitetsmønster og regulering av parkeringsplasser. Vi opererer både som en teknologileverandør, og som en operatør som er spesialist på ANPR-løsninger.

Vi utfordrer den etablerte parkeringsbransjen med nye forretningsmodeller og innovative løsninger. Parkly leverer parkering som en tjeneste. Det innebærer å fjerne høye engangsinvesteringer, forenkle hverdagen for parkeringsplasseier, og åpne muligheten for å regulere langt flere parkeringsområder. Gjennom å utnytte teknologiske muligheter, og bruke kunstig intelligens til å automatisere arbeidsprosesser, er Parkly også markedsledende på pris.

Parkering har utviklet seg til å bli en viktig og integrert del av en reise hvor kunden i stadig større grad er opptatt av en enklere og mer smidig hverdag. Sømløse og stabile integrasjoner mellom ulike systemer og leverandører blir en nøkkel for å skape gode brukeropplevelser. Parkly er bygget med markedets mest fremtidsrettede teknologi, hvor fleksible API gjør at vi raskt kan integrere oss med andre aktører i kundens verdikjede. 


Les mer om Parkly

Bli kjent med vår daglige leder Stian Bang