Lead koordinator søkes!

Er du på utkikk etter en fleksibel deltidsjobb i et kult selskap? Parkly er et proptech-selskap som utvikler og leverer teknologi for parkering og mobilitet.

Er du vår nye Lead koordinator?

Vi har bygget markedets mest modere plattform for å møte fremtidens parkeringsløsninger. Mulighetene som kan skapes innen mobilitet og parkering er mange. Vil du være med å legge til rette for at morgendagens kuleste løsninger innen mobilitet når markedet? Da er denne kule muligheten som skapt for deg. 

Som «lead koordinator» er du en viktig ressurs for å bygge lister over mulige kunder. Jobben du gjør, bidrar til å legge et godt grunnlag for salgsarbeidet til Parkly. 

Du er

  • Systematisk
  • Nøyaktig
  • Glad i å "Google"

Verktøy du benytter i jobben

  • Google Maps
  • Geo Eiendom
  • CRM
  • Proff

Slik er det å jobbe med oss

Hos oss beveger vi oss fort og holder alltid i flere arbeidsoppgaver samtidig. Vi er ikke redd for å gjøre ting vi ikke har gjort før. Alle er vi ressurser som bidrar til den utviklingen og veksten som er ønsket for selskapet. Felles verdier er å ha respekt, utfordre og være tydelige med hverandre. I tillegg til å jobbe godt, er vi flinke til å ha det kjekt sammen utenfor arbeidstid. For at vi skal kunne være de beste utgavene av oss selv, er vi bevisste på balansen mellom jobb og fritid. 

Er du klar for å jobbe med morgendagens mobilitetsløsninger?

Søknad med CV og eventuelt andre relevante dokumenter sendes til sarah@parkly.no og merkes med "Lead koordinator Parkly".

Søknadsfrist: Vi vurderer søknadene fortløpende

Tiltredelse: Etter avtale, og senest august 2023

Kontorsted: Ålesund, men vi er fleksible så lenge du har tilgang til internett

Arbeidsomfang: 20%, med mulighet for mer

Ta kontakt med salg- og markedssjef Sarah Isabella Aarøe på telefon 975 83 822 om du har spørsmål knyttet til stillingen.

I Parkly jobber vi som et team, både internt og ut mot kunde. Vi jobber sammen, lærer sammen og utvikler oss sammen. Samtidig er vi sterke til å lede prosesser og prosjekter hver for oss.

Om Parkly

Parkly er en tjeneste for innsikt i mobilitetsmønster og regulering av parkeringsplasser. Vi er opererer både som en teknologileverandør, og som en operatør som er spesialist på ANPR-løsninger.

Vi utfordrer den etablerte parkeringsbransjen med nye forretningsmodeller og innovative løsninger. Parkly leverer parkering som en tjeneste. Det innebærer å fjerne høye engangsinvesteringer, forenkle hverdagen for parkeringsplasseier, og åpne muligheten for å regulere langt flere parkeringsområder. Gjennom å utnytte teknologiske muligheter, og bruke kunstig intelligens til å automatisere arbeidsprosesser, er Parkly også markedsledende på pris.

Parkering har utviklet seg til å bli en viktig og integrert del av en reise hvor kunden i stadig større grad er opptatt av en enklere og mer smidig hverdag. Sømløse og stabile integrasjoner mellom ulike systemer og leverandører blir en nøkkel for å skape gode brukeropplevelser. Parkly er bygget med markedets mest fremtidsrettede teknologi, hvor fleksible API gjør at vi raskt kan integrere oss med andre aktører i kundens verdikjede. 


Les mer om Parkly

Bli kjent med vår daglige leder Stian Bang