Hva koster det?

Kamerabaserte parkeringsløsninger har historisk sett vært veldig kostbare for parkeringsplasseiere. Kostbare prismodeller finnes i dag også, men ikke her hos oss i Parkly.

Hvordan er det mulig?

Den teknologiske utviklingen har de siste årene åpnet mange spennende muligheter innenfor parkering. Vi i Parkly har bygget markedets mest moderne plattform for å kunne gripe mulighetene som ligger rett foran nesen på oss. Vår plattform er utviklet for å bidra til økt omsetning og sikre verdifull datafangst på ditt parkeringsområde. I tillegg til å spare deg for mye unødvendig tidsbruk i tilknytning til din parkeringsplass.

I godt samspill med plattformen bruker vi kamera og kunstig intelligens som verktøy for å regulere din parkeringsplass. Vår kamerabaserte parkeringsløsning er derfor bygget for dagen i dag, og det som kommer i fremtiden. Datafangst, automasjoner, integrasjoner, nysgjerrige og kunnskapsrike medarbeidere er noen av årsakene til at dette er mulig. Vi mener at parkering er en naturlig del av kundereisen, og at løsningene må gjenspeile det.

Fornøydgaranti: Alle som velger Parkly skal bli fornøyde. Vi er så sikre på at vi leverer gode løsninger og positive opplevelser, at vi tilbyr vi en unik fornøydgaranti i 6 måneder. I løpet av denne perioden kan dere når som helst si oss opp. Uten bruddgebyr.

Dette koster det

Vi i Parkly har spesialisert oss på kamerabasert parkering, og har derfor bygget et selskap som til enhver tid skal være lengst frem i skoene innen dette fagfeltet. Vi jobber hver dag for å være best i klassen. Ved å ta i bruk eksisterende kamerateknologi, kunstig intelligens og en funksjonsrik skybasert plattform, kan vi levere akkurat det du trenger til ditt anlegg. I dag, i morgen og i årene som kommer.

Hos oss finner du ingen engangsinvesteringer, eller andre oppstartskostnader. Vi tilbyr en transparent prismodell. Du beholder all omsetning selv, og i tillegg mottar du en ekstra transaksjonsinntekt fra Parkly som er utregnet av produksjonen i anlegget ditt. Du betaler en sum hver måned som dekker leie av kamera og utstyrsboksen, samt lisensen for plattformen.

Innovativ priskalkulator

For å finne prisen på ditt anlegg, har vi utviklet en priskalkulator som med få tastetrykk finner riktig pris for deg. I tillegg til å finne riktig månedspris, bidrar vi med å regne ut potensialet i ditt anlegg.

Det eneste du trenger gjøre er

For at kameraløsninger skal ha så høy leserrate som mulig, må inn- og utkjørslene tilrettelegges for at dette skal kunne la seg gjøre. Det vil si at området som skal reguleres må være lukket, slik at alle biler må passere kameraene på vei inn og på vei ut. Utover det er det kun å legge frem strøm som gjelder for deg. Resten ordner vi. Vi tar en aktiv rolle som sparringspartner med tanke på prosjekteringen av ditt parkeringsområde.

Ta kontakt med oss for å finne potensialet i ditt anlegg!

Les mer om: Hvorfor Flere velger parkeringsløsning med skyteknologi og AI og Ikke la omsetningen snø bort.

Bli Parkly kunde å få full kontroll.