Hva betyr AI? Og hvorfor har vi utviklet Parkly AI?

AI står for artificial intelligence, som på godt norsk betyr kunstig intelligens. Det handler om å utvikle datasystemer som kan lære av egne erfaringer og løse komplekse problemer i ulike situasjoner og miljøer. En stor fordel med å ta i bruk AI, er økt effektivitet.

Hos oss har vi utviklet vår egen AI. De aller beste og mest moderne kameraene på markedet fanger opp ca 95% av bilskiltene som passerer. Det gjør at 5% av omsetningen ikke blir fanget av kamera. Parkly AI er skapt for å fange opp de bildene kameraene ikke klarer å lese.
Vi har trent Parkly AI til å lese millioner av bilskilt. Skilter som har vært rene, skitne, fulle av snø, skadet, rustet med mer. Dette har gjort at den har blitt uhyre dyktig til å kunne tolke skiltene som kameraene ikke klarer å fange opp. Dette gir økt digital lesergrad av skiltene, som bidrar til mindre manuelt arbeid og direkte økt lønnsomhet.
Parkly AI tar aldri fri. Den er alltid på «treningsstudio» for å bli bedre for hver dag som går. Hele 80-85% av de skiltene kamera ikke klarer å fange opp- tyder Parkly AI på under er øyeblikk.

Lyst til å vite mer- kontakt oss her!